sista tenten

26.05.2013 kl. 17:55

i maj såg min läsning ut såhär. mest solade jag och skaffade mig fräknar på en vinglig brygga i tölö. ibland texta jag till tessu att komma ner och läsa med mig, och så kom hon och vi diskuterade dr. phil och hur tatueringar avgränsar ens egen identitet från omvärlden. och sånt. och jag läste. inte. sakrätt. alls. som man så vackert utrycker det på finska, jag heitti läskiks.

och nu, mina damer och herrar, är det söndag kväll och jag har huvudvärk för det var roligt att fira kira igår! tenten är imorgon och så går det som det går. jag myser lite för mig själv när jag tänker på att jag kan tänka så, att det inte är ett inträdesprov som ligger och lurar som två tidigare år. nu sitter jag på en studieplats och kan skriva sommartent istället! haha. med det sagt är mitt mål ändå att ringla mig igenom imorgon. på sätt eller annat! en mysig söndag kväll hoppas jag att ni har.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Senaste kommentarer

16.07, 19:26160713 av Jossu
09.06, 16:41händerna mot himlen av Kira
27.04, 23:04bloglovin - moving av Lina
26.04, 00:59great success av H